Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in elementum

Tennisvereniging Marsum

Een gezellig tennisclub ten zuidwesten van het centrum vlakbij de wijk Nijlân. De Tennisclub bestaat sinds 1965 en heeft vier gravelbanen, zes kunstgras banen en sinds 2022 beschikt T.C. ’t Nijlân ook over twee padelbanen.

De volgende lessen worden aangeboden bij TV Marsum

Maak Kennis Met Tennis

Ben jij benieuwd naar tennis? Of pak jij jouw racket weer van zolder en wil jij ervaren hoe het is om te tennissen?

Junioren Tennisles

De basis van ons kwalitatief goed lesaanbod is Tenniskids. Tenniskids is het tennisprogramma vanuit de KNLTB voor kinderen t/m 18 jaar.

Senioren tennisles

Bij de senioren bieden wij meerderde pakketten aan, variërend in bezetting op de baan. Hierin willen wij graag een breed aanbod creëren.

Over TV Marsum

Tennisvereniging Marssum is opgericht in 1978 en telt inmiddels ruim 80 leden. Sinds 2011 beschikt de vereniging over een moderne accommodatie met drie banen die nagenoeg het hele seizoen bespeelbaar zijn. Tevens hebben we een kaatsmuur.

De vereniging heeft een gezellig clubgebouw met een kantine en een buitenterras. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches. Al dat moois is natuurlijk bedoeld om te gebruiken. Reden genoeg om lid te worden van onze vereniging. Beginnend of ervaren speler. Tennissen bij T.V. Marssum betekent plezier, passie en gezelligheid.

Toss

Iedere donderdag om 19.30 uur is er toss. Mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen. En natuurlijk om te oefenen en daardoor je spel te verbeteren.

Activiteiten

Voor zowel beginnende als gevorderde tennissers biedt de vereniging de mogelijkheid om het hele jaar door te spelen. T.V. Marssum schrijft ieder jaar verschillende teams (m/v en gemixt) in voor de provinciale competitie. Verder doet de vereniging mee met de Fryslân Cup, ook weer met verschillende teams. Maar ook voor de recreatieve speler is er voldoende te beleven bij onze vereniging. Gedurende het jaar organiseert onze vereniging regelmatig thema-toernooien voor alle leden, zodat iedereen in aanraking komt met de verschillende niveaus binnen de vereniging. Uiteraard worden deze toernooien afgesloten met een gezellig samenzijn.

Prijzen

Maak Kennis met Tennis (senioren)

€50,-

Je krijgt 6 basistrainingen om te ontdekken of tennis iets voor jou is.

 • Wij hebben een racket voor je
 • Buiten trainen op gravel- of kunstgrasbanen (ook ’s winters)
 • Je mag gebruik maken van alle faciliteiten (kleedkamer, etc.)
 • Jij neemt sportschoenen mee (zonder noppen)

Senioren Tennisles

v.a. €155,-

Kosten afhankelijk van het pakket en de periode (zomer / winter)

 • Met 8 personen op 2 banen.

 • Jij zorgt voor je eigen racket

 • Doorlopende inschrijving
 • Om te kunnen trainen moet je wel lid zijn van T.C. ’t Nijlân

Junioren Tennisles

v.a. €135,-

Kosten afhankelijk van het pakket en de periode (zomer / winter)

 • Met 8 personen op 2 banen.

 • Jij zorgt voor je eigen racket

 • Doorlopende inschrijving
 • Om te kunnen training moet je wel lid zijn van T.C. ’t Nijlân